Inici / Qui Som / Equip

Serveis per a la Infància Créixer Junts compta amb el següent personal tècnic:

 

Sra. Azucena Linares Gómez. Mestra d’educació Infantil, Llicenciada en Pedagogia. Directora pedagògica de les escoles bressol. Membre del grup 0-3 de l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha participat amb el Departament d’ Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en la creació de diverses publicacions pedagògiques. Col·labora amb l’Associació Pikler Internacional. Ha conegut les experiències d’altres realitats educatives de diversos països del món.

 

Sra. Rosa Vidiella Badell. Educadora especialitzada i Llicenciada en Pedagogia. Treball de reflexió amb equips d’escoles bressol i amb famílies. Ha estat vicepresidenta de l’Associació Pikler Hengstenberg. Assessora de noves construccions i equipaments. Ha estat membre del grup 0-6 i Grup 0-3 de l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Sra. Núria Ferrando Arrufat. Diplomada en Fisioteràpia. Postgrau en “Reequilibració neuromotriu de raquis”. Postgrau en “Teràpia reequilibradora de l’aparell locomotor”. Postgrau de Fisioteràpia en pediatria. Col·labora formant els equips de les escoles bressol i realitza sessions de psicomotricitat preventiva amb famílies. Ha estat membre de la Junta de l’Associació Pikler Hengstenberg.

 

Sr. Albert Barenys Vall-Llovera. Graduat social. Assessor laboral i fiscal de l’empresa.

 

Sr. Francisco Javier Delgado Mercé. Llicenciat en Dret. Assessor jurídic de l’empresa.

 

Sr. Michaël Robert. Tècnic en manteniment. Realitza el seguiment de les cuines, de la neteja i del manteniment de les escoles.

EQUIP