Inici / Qui Som / Objectius

Ens ocupem de la gestió exclusiva i integral de llars d'infants municipals arreu de Catalunya.

 

Els nostres objectius són:

 

- Alleugerir la tasca dels ajuntaments, gestionant cadascuna de les escoles bressol municipals i el seu propi Projecte Educatiu i Curricular, d'acord amb les condicions i característiques del seu medi i entorn més propers.

 

- Conduir un projecte pedagògic basat en el respecte cap als infants i l’atenció individualitzada, per tal d’aconseguir un infant atès, cuidat i segur de si mateix.

 

- Ajudar a créixer els infants amb l'estimulació de les seves capacitats motrius,

intel·lectuals, emocionals i socials en un entorn on se senti segur i estimat.

 

- Potenciar l'adquisició d'hàbits de convivència, autonomia i ordre de manera que es puguin anar assolint en tot el procés educatiu.

 

- Formar educadors que tinguin empatia, coneixement sobre infants i que sàpiguen dissenyar, desenvolupar i avaluar entorns físics i humans rics en estímuls positius adaptats als interessos i a les capacitats dels nens i les nenes

 

- Mantenir un tracte personal i proper amb les famílies per tal de compartir i

col·laborar en l'educació dels infants.

 

- Programar i realitzar diferents activitats entenent que el joc és l'eina d'aprenentatge, tot fomentant el  descobriment d'un mateix  i  del seu entorn.

 

- Treballar les tradicions i les festes populars per tal de donar a conèixer la cultura amb la qual convivim.

 

La petita infància és el moment amb més potencial educatiu de la vida de les persones. La família requereix de suport en la seva tasca educativa. Aquest suport, però, no li ha de restar protagonisme ni capacitat de decisió. L’escola és la principal expressió de la voluntat educativa de la comunitat.

OBJECTIUS