La missió de Serveis per a la Infància Créixer Junts és satisfer les necessitats dels nostres clients, afegint valor a l’activitat, adaptant-nos a la seva forma de treballar, seleccionant, conjuntament, els continguts, els canals i les estratègies d’actuació i, tot això, de manera integrada en la seva organització.

 

Apostem per un projecte empresarial a llarg termini fonamentat en la qualitat de gestió, la formació permanent, el desenvolupament de metodologies inspirades en el respecte per als infants i les seves famílies i la fidelització dels nostres clients.

 

Els valors del nostre equip: Professionalitat, compromís amb l’empresa i els clients, lleialtat, honestedat, sinceritat, transparència, esforç, dedicació i formació constant.

 

De la nostra manera d’actuar: Al llarg de la nostra trajectòria hem anat consolidant els projectes que gestionem i dissenyant una metodologia de treball fonamentada en el treball en equip i el disseny de processos per al control de la gestió.

 

Davant de la societat: Compromís de respecte total amb el medi ambient, i participació en el desenvolupament social de les institucions públiques i/o privades. Total respecte al marc jurídic i legal vigent en la nostra activitat.

VALORS PEDAGÒGICS