Un cop el tinguis ben complimentat envia'l al correu electrònic personal@creixerjunts.cat per tal que el puguem visualitzar correctament indicant a l'assumpte del correu: "Sol·licitud lloc de feina".

 

Recorda els camps del formulari marcats amb asterisc (*) són obligatoris per a la correcta gestió del currículum, en cas contrari es desestimarà la candidatura.

Si vols formar part del nostre equip, si us plau, descarrega't el formulari que posem a la teva disposició a continuació.

VOLS TREBALLAR?

De conformitat a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que les dades recollides en el present formulari seran incorporades al fitxer RECURSOS HUMANS, del qual és responsable SERVEIS PER A LA INFACIA CREIXER JUNTS SL, amb la finalitat de formar part en els processos de selecció de personal que es duguin a terme a la nostre entitat.  En el cas de produir-se alguna modificació de les seves dades, li preguem que ens ho comuniqui per escrit. Si no estigués conforme amb algun dels punts esmentats, preguem ens ho comuniqui per escrit en el termini de 30 dies, d’altra manera, entendrem que mostra la seva conformitat sobre al respecte, atorgant el seu consentiment per el tractament assenyalat. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que estableix la Llei, a l’adreça: AUTOVIA DE CASTELLDEFELS 162 BLOQ. 22 1B 08850 GAVA, BARCELONA”.