Curs Motricitat 2a Promoció Loczy - Créixer Junts
22104
post-template-default,single,single-post,postid-22104,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Curs Motricitat 2a Promoció Loczy

Curs Motricitat 2a Promoció Loczy

D’ençà que el bebè neix fins que comença a caminar, una vegada i una altra ens pregunten si el nen o nena ja se senta, si ja gateja o si camina, però mai ens parem a observar com ho fa, quines posicions intermèdies domina per a conquistar la següent etapa del seu desenvolupament motor.

Emmi Pikler va concebre una nova manera de veure al nen petit a través d’una observació sistemàtica en centenars de nens i nenes. Per a ella, les diferents fases del desenvolupament motor es donen quan el bebè està preparat per a això, sense l’ajuda de l’adult. Aquest es converteix en mer acompanyant de les activitats del nen o nena, mostrant-li el seu suport i afecte en moments especials.

A través dels principis bàsics de Lóczy, aquests tallers ens permeten reflexionar sobre com els adults acompanyem als nens i nenes des d’una concepció del nen o la nena com algú capaç, competent, ple d’iniciatives, amb interès pel seu entorn, protagonista dels seus processos de desenvolupament i aprenentatge, a més de ser capaç d’establir relacions eficaces.

Del 3 al 8 de desembre de 2021

PREU DEL CURS: Socis/es: 550€ i no socis/es: 625€

LLOC: ESTELLA (Navarra) – PLISTI-PLASTA ESPACIO FAMILIAR – FAMILIA GUNEA.

PLACES LIMITADES: 12 places.

Encara queden places lliures! Per a fer la inscripció escriure a eh@piklerloczy.org i les places Encara queden places lliures! Per a fer la inscripció escriure a eh@piklerloczy.org i les places s’adjudicaran per ordre de sol·licitud.

Més informació a la seva web.

No Comments

Post a Comment