Jornada educativa: Podem fer dels àpats un moment de qualitat? - Créixer Junts
22358
post-template-default,single,single-post,postid-22358,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Jornada educativa: Podem fer dels àpats un moment de qualitat?

Jornada educativa: Podem fer dels àpats un moment de qualitat?

Núria Ferrando i Arrufat i Serveis per a la Infància Créixer Junts, en col·laboració amb l’Associació Pikler Catalunya i Balears presenten PODEM FER DELS ÀPATS UN MOMENT DE QUALITAT? COMPARTIM EXPERIÈNCIES el 27 de maig de 2023 en la Residència Martí Codolar. 

Inscriu-te! Queden poques places disponibles.

Pots demanar més informació en el c/e jornadeseducativescj@gmail.com

No Comments

Post a Comment