La nostra gestió - Créixer Junts
18421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18421,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

La nostra gestió

La nostra missió

Satisfer les necessitats tants dels Ajuntaments com d’infants i famílies, afegint valor a la seva activitat, adaptant-nos a la seva forma de treballar, seleccionant, conjuntament, els continguts, els canals i les estratègies d’actuació i, tot això, de manera integrada en l’organització de cada municipi.

Gestió d'escoles

Gestió integral de serveis per a infants i les seves famílies: gestionem Escoles Bressol de manera integral incloent el Projecte Educatiu, el Projecte Curricular i l’organització de l’equip.

+ INFO

Formació continua

Formació permanent dins l’àmbit educatiu. Per a la nostra empresa, la formació i divulgació és un eix central de la manera de fer, apostem per la formació, orientació i reflexió permanent dels equips educatius.

+ INFO

Assessorament a Ajuntaments i AFI

Activitats d’assessorament i orientació per a interessats del sector: realitzem assessoraments fora de l’àmbit de les escoles que gestionem: a famílies, entitats col·laboradores, ajuntaments, etc.

La nostra visió

Apostem per un projecte empresarial a llarg termini fonamentat en la qualitat de gestió, la formació permanent, el desenvolupament de metodologies inspirades en el respecte per als infants i les seves famílies i la fidelització dels Ajuntaments.

Certificació cuina catalana

Amb data 10 d’octubre del 2019, Serveis per a la Infància Créixer Junts va rebre la certificació de CUINA CATALANA per a les nostres escoles amb cuina pròpia.

Els nostres menús, per tant, han estat certificats per la FICCG i la Fundació Viure el Mediterrani, com a Menús de Cuina Catalana, i per tant, moltes de les receptes dels nostres menús formen part del Corpus Culinari de la Cuina Catalana, inventari de plats típicament catalans.

Objectius de gestió

Tasques de gestió i organització

Alleugerir la tasca dels ajuntaments, gestionant cadascuna de les escoles bressol municipals i el seu propi Projecte Educatiu i Curricular, d’acord amb les condicions i característiques del seu medi i entorn més propers.

Model de qualitat

Crear una xarxa interescoles on la gestió de la qualitat educativa, pedagògica i organitzativa creixi dia rere dia, tot seguint el model ISO 9001-2015*

La Direcció assumeix la responsabilitat de què es disposi dels recursos necessaris i espera que tot el personal, sigui quina sigui la seva funció i lloc de treball, comparteixi aquest compromís amb la qualitat i el medi ambient, complint rigorosament amb les directrius i els requisits marcats en tot el Sistema i cercant la millora en la satisfacció i anàlisi de totes les parts interessades.
Missió: Satisfer les necessitats tants dels Ajuntaments com d’infants i famílies, afegint valor a la seva activitat, adaptant-nos a la seva forma de treballar, seleccionant, conjuntament, els continguts, els canals i les estratègies d’actuació i, tot això, de manera integrada en l’organització de cada municipi.
Visió: Apostem per un projecte empresarial a llarg termini fonamentat en la qualitat de gestió, la formació permanent, el desenvolupament de metodologies inspirades en el respecte per als infants i les seves famílies i la fidelització dels Ajuntaments.
Valors:
Del nostre equip: Professionalitat, compromís amb l’empresa i els clients, respecte cap als infants, lleialtat, honestedat, sinceritat, transparència, esforç, dedicació i formació constant. De la nostra manera d’actuar: Al llarg de la nostra trajectòria hem anat consolidant els projectes que gestionem i dissenyant una metodologia de treball fonamentada en els principis d’algunes de les metodologies anomenades “Del Respecte”,  el treball en equip entre totes les escoles i el disseny de processos per al control de la gestió del sistema. Davant de la societat: Compromís de respecte total amb el medi ambient, i participació en el desenvolupament social de les institucions públiques i/o privades. Total respecte al marc jurídic i legal vigent en la nostra activitat.

Política de qualitat ISO 9001-2015

Podeu accedir al codi QR del certificat obtingut des del 2018 i que avui dia encara és vàlid


Certificat ISO 9001-2015

Àmbits de gestió

  • Gestió integral d’equipaments de llars d’infants.
  • Gestió i manteniment d’equipaments i instal·lacions municipals en l’àmbit 0-3.
  • Activitats de formació per a professionals del sector.
  • Tallers per a famílies i escoles.
  • Disseny i producció de materials didàctics.
Demana'ns més informació
Formació permanent

A Serveis per a la Infància Créixer Junts oferim formació, Jornades i conferències orientades a professionals del sector de l’educació infantil. Aquestes formacions estan orientades a conèixer els principis bàsics de l’aproximació Pikleriana en la labor diària dels professionals del sector. Si hi estàs interessat/da posa’t en contacte amb nosaltres.

Més informació de formacions
Assessorament

Si esteu interessats/es en canviar la mirada educativa en el vostre centre, contacteu-nos per poder ajudar-vos a trobar un nou enfocament educatiu basat en la vostra realitat i necessitats.

Podem ajudar-te?

 

Presència territorial

L’any 2003 vàrem començar la nostra experiència en el món de la infància 0-3, mica en mica, i any rere any, hem anat creixent junts i juntes, per anar descobrint cada cop més municipis d’arreu de Catalunya, més realitats educatives, més equips i més Ajuntaments.

Avui, gestionem serveis en més de 19 escoles bressol municipals i esperem seguir creixent i ampliant la nostra experiència educativa per tot el territori català.

Coneix les nostres escoles