Valors educatius - Créixer Junts
18627
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18627,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Valors educatius

Filosofia educativa

Els valors característics de la nostra metodologia són l’escolta i el respecte en l’activitat espontània de l’infant, fomentant el joc autònom lliure, la llibertat de moviment, la importància de la vida quotidiana i les relacions estables amb l’adult, tot seguint els principis bàsics  de l’aproximació Pikleriana enfocats a un acompanyament de qualitat vers les criatures de l’Escola Bressol.

Objectius educatius

La petita infància és el moment amb més potencial educatiu de la vida de les persones. La família requereix de suport en la seva tasca educativa. Aquest suport, però, no li ha de restar protagonisme ni capacitat de decisió. L’escola és la principal expressió de la voluntat educativa de la comunitat.

Atenció individualitzada

Conduir un projecte pedagògic basat en el respecte cap als infants i l’atenció individualitzada, per tal d’aconseguir un infant atès, cuidat i segur de si mateix.

Desenvolupament integral

Ajudar a créixer els infants amb l'estimulació de les seves capacitats motrius, intel·lectuals, emocionals i socials en un entorn on se sentin segurs i estimats.

Educació en experiències de qualitat

Proporcionar als infants experiències significatives que progressivament els facilitin l’adquisició d’hàbits i destreses pròpies de la seva edat.

Entorn ric

Oferir un entorn ric que doni oportunitat a reptes i relacions entre els infants, tot donant resposta a les seves necessitats i ampliant-les i diversificant les seves vivències en el seu context familiar.

Autonomia i autoestima

Desenvolupar l’autoestima de les criatures tot acompanyant de manera activa els seus sentiments de manera natural, acceptant i valorant la singularitat i fomentant les seves potencialitats.

La conciliació

Donar resposta a les necessitats dels infants i les seves famílies, amb l’objectiu d’ajudar a la conciliació de la vida familiar i laboral; tot mantenint un tracte personal i proper amb les famílies per tal de compartir i col·laborar en l'educació dels infants.

Clima afectiu

Crear un clima càlid i respectuós per fomentar unes relacions estables, on els infants puguin expressar i manifestar les seves emocions i sentiments amb seguretat. Crear espais escolars on el lema sigui: Res sense alegria!

Espais segurs, rics i variats

Formar educadors que tinguin empatia, coneixement sobre infants i que sàpiguen dissenyar, desenvolupar i avaluar entorns físics i humans rics en estímuls positius adaptats als interessos i a les capacitats dels nens i les nenes.

Ambient educatiu organitzat

Pensar i afavorir un ambient educatiu que faciliti activitats quotidianes que es visquin amb naturalitat, autonomia, plaer i sobretot sense presses.

Implicació de les famílies

Crear espais escolars que facilitin i afavoreixin la participació activa de les famílies dins el projecte escolar, de manera quotidiana i amb una escolta activa envers les iniciatives i presència de les famílies a l’escola; tot creant vincles segurs i de confiança amb tots els agents educatius dels infants.

Documentació pedagògica

Pensar, reflexionar i exposar la pràctica diària a l’Escola Bressol, des d’una perspectiva d’individualitat cap a l’infant, tot fent palès l’acompanyament de qualitat que es dóna a l’escola i promovent i mostrant la metodologia i perspectiva de l’equip educatiu.

Escoles obertes al barri

Afavorir totes les accions i propostes que fomentin la relació dels infants amb l’entorn més proper de l’escola, de manera segura i enriquidora.

Els nostres Valors

Apostem per un projecte empresarial a llarg termini fonamentat en la qualitat de gestió, la formació permanent, el desenvolupament de metodologies inspirades en el respecte per als infants i les seves famílies i la fidelització dels nostres clients.

  • Els valors del nostre equip

    Professionalitat, compromís amb l’empresa i els clients, lleialtat, honestedat, sinceritat, transparència, esforç, dedicació i formació constant.

  • De la nostra manera d’actuar

    Al llarg de la nostra trajectòria hem anat consolidant els projectes que gestionem i dissenyant una metodologia de treball fonamentada en el treball en equip i el disseny de processos per al control de la gestió.

  • Davant de la societat

    Compromís de respecte total amb el medi ambient, i participació en el desenvolupament social de les institucions públiques i/o privades. Total respecte al marc jurídic i legal vigent en la nostra activitat.

Comparteixes els nostres valors?