Qui som - Creixer Junts
19457
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19457,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Qui som

Des de 2003

Serveis per a la Infància Créixer Junts neix l’any 2003 com un projecte d’auto-ocupació i inicia les seves activitats al 2004.

Està formada per un equip de persones compromeses amb l’educació i la qualitat dirigida a la primera infància.

Créixer Junts

El nostre punt de partida és l’experiència acumulada en la gestió de serveis per a infants de zero a tres anys i les seves famílies.

La nostra experiència es fa present any rere any a diferents comarques de Catalunya, on des d’una mirada de respecte cap a l’infant, gestionem de manera integral els serveis de les Escoles Bressol Municipals d’arreu.

Contacte

El nostre equip gestor

Azucena Linares
Mestra d’educació Infantil, Llicenciada en Pedagogia. Sòcia fundadora de CJ.

Ha participat en el grup 0-3 de l’ICE de la UAB. Ha participat amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en la creació de diverses publicacions pedagògiques. Forma part del consell d’administració de l’Associació Pikler Internacional.

Ha treballat com a professora de Cicles formatius de Grau Superior d’Educació Infantil. Ha conegut les experiències d’altres realitats educatives de diversos països del món: Lóczy (Budapest), Reggio Emilia (Itàlia), Finlandia, entre d’altres. Ha participat en grups de treball per a la Innovació Educativa a l’URL. Va co-dirigir el Màster “Educació i salut en la vida quotidiana”, organitzat per la UB. Ha publicat diversos articles i ha participat en la redacció de documents i guies d’Educació Infantil, publicats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. En els seus inicis va treballar com a educadora, mestra i directora en diferents escoles públiques i privades. Actualment també està finalitzant els Estudis per ser Pedagoga Pikler de la Petita Infància, a través de la Asociación Pikler por los niños.

Llegir més...

Rosa Vidiella
Educadora especialitzada i Llicenciada en Pedagogia.

Llicenciada en Pedagogia i Educadora especialitzada. Fa treball de reflexió amb equips d'escoles bressol i amb famílies. Assessora de noves construccions i equipaments de l'IMEB i d'altres Ajuntaments. Va ser membre de la junta de l'Associació Pikler Hengstenberg i del grup 0-6 i 0-3 de l'ICE de la UAB.

Núria Ferrando
Diplomada en Fisioteràpia. Postgrau en “Reequilibració neuromotriu del raquis”. Postgrau en “Teràpia reequilibradora de l’aparell locomotor”. Postgrau de Fisioteràpia en Pediatria.

Col·labora formant els equips de les escoles bressol i realitza sessions de psicomotricitat preventiva amb famílies. Ha estat membre de la Junta de l’Associació Pikler Hengstenberg.

Meritxell Piazuelo
Diplomada en Magisteri en l’especialitat d’Educació Infantil per la Universitat de Blanquerna Ramon Llull.

Ha treballat durant més de 12 anys a diferents Escoles Bressol de gestió directa i indirecta. Educadora, mestra, directora i actualment coordinadora pedagògica de CJ.

També ha impartit l'assignatura de ``Matemàtiques 0-3`` a la Universitat de Vic. Ha col·laborat amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat realitzant algunes Unitats Didàctiques de les noves Orientacions del Currículum d'Educació Infantil per a la Generalitat de Catalunya.

Llegir més...

Marta Seguí
Diplomada en Magisteri Educació Infantil per la UAB.

Ha treballat durant més de 10 anys a diferents Escoles Bressol de gestió indirecta, primer com a mestra, després com a directora i actualment, com a coordinadora pedagògica de CJ.

Actualment també s’ha especialitzat en realitzar formacions i assessoraments a altres escoles bressol de Barcelona i rodalies. Ha format part de l’associació Pikler-Hengstenberg. Ha col·laborat amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat realitzant algunes Unitats Didàctiques de les noves Orientacions del Currículum d'Educació Infantil. Actualment també escriu articles sobre temes de reflexió en l'educació dels més petits/es. També està realitzant els estudis per ser Pedagoga Pikler a través de la Asociación Pikler por los niños.

Llegir més...

Sandra Daunis
Diplomada en Magisteri en l’especialitat d’Educació Infantil per la UIR i llicenciada en Pedagogia per la UB.

Ha treballat durant més de 10 anys a diferents Escoles Bressol de gestió indirecta com a educadora, després com a mestra, com a directora i actualment com a coordinadora pedagògica de CJ.

Organitza la formació que CJ ofereix dins del sistema oficial de formació de la Fundació Lóczy por los niños, imparteix formacions i xerrades per a famílies dins les escoles de gestió de CJ.

Llegir més...

Carolina Palacios
Diplomada en Magisteri en l’especialitat d'Educació Infantil per la UAB.

Porta 15 anys com a mestra en Escola Bressol i actualment com a Directora. Paral·lelament mestra associada a la UAB i membre de l'equip d'Educació Infantil 0-6 de l'ICE de la UAB. Interessada i formada en Educació en la Natura.

Sònia Lorente
Diplomada en Magisteri en l’especialitat en Educació Infantil per la UB.

Ha treballat durant més de 20 anys a diferents Escoles Bressol de gestió indirecta, primer com a educadora infantil, després com a mestra i coordinadora, i des de fa sis anys, com a directora de l'EBM El Cavallet a Sant Andreu de la Barca.

Actualment realitza les tasques de direcció i fa una convivència directa amb els infants. També ha realitzat xerrades pedagògiques vers les relacions escola i famílies, observacions i assessoraments a escoles bressols de Barcelona i de la comunitat de Madrid.

Llegir més...

Raquel Unanue
Diplomada en Educació Social i Llicenciada en Pedagogia per la UB.

Ha treballat de directora a dues escoles bressols de gestió indirecte durant 15 anys. Actualment també participa en formacions i assessorament en altres escoles bressols. Apassionada de la petita infància i per això, amb formació constant i permanent per a la millora de la pràctica educativa.

Esther Prat
Graduada en magisteri especialitzada en Educació Infantil i en Tecnologies digitals per a l’aprenentatge, la comunicació i l’expressió per la UB.

Ha treballat des del 2009 com a educadora i mestra, actualment és directora d’una Escola Bressol Municipal.

Assessora als equips de les Escoles Bressol Municipals, promovent la reflexió entre els i les docents i compartint amb ells i elles la seva mirada respectuosa i de confiança cap als infants i les seves capacitats.

Llegir més...

Zara Bagà
Titulada en Tècnica Superior en Educació Infantil.

Ha treballat des del 2005 com a educadora Infantil en diferents escoles. En una de les quals hi treballa des del 2010. Ha estat coordinadora i educadora en un taller d’implementació lingüística amb infants d’1 a 3 anys i les seves famílies.

Actualment ofereix assessorament mitjançant observació i formació a diferents centres d’Educació Infantil, compartint els seus coneixements i aprenentatges sobre l’atenció i cura destinats a la petita infància des d’una mirada respectuosa i de confiança.

Llegir més...

Michaël Robert
Tècnic de manteniment.

Organitza, gestiona i supervisa els aspectes que fan referència al manteniment general de les escoles, a la neteja dels centres i al servei de menjador, tot ocupant-se de la formació inicial i continuada del personal.

Víctor Pena
Tècnic de manteniment.

S’encarrega de les reparacions de Manteniment Correctiu a les escoles, així com de la revisió i programació del manteniment normatiu i predictiu de tots els centres.

Albert Barenys
Graduat social.

Assessor laboral i fiscal de l’empresa.

Javier Delgado
Llicenciat en Dret.

Representant legal i assessor jurídic de l’empresa.

Els nostres clients

Serveis per a la Infància Créixer Junts es dedica a gestionar Escoles Bressol Municipals, sent els nostres clients les administracions públiques, municipals i comarcals. A més, també treballem per a altres clients privats (entitats, fundacions i famílies), i també fem formació i acompanyament d’infants de 0 a 3 anys.

Parlem?

Parlem?

Si ets un/a professional del sector educatiu que comparteix el nostre model de valors i gestió i vols treballar amb nosaltres, CONTACTA’NS

 

Si ets de l’administració pública i estàs interessat en contractar els nostres serveis: PARLEM!

Pots escriure’ns un correu a:

Et respondrem el més aviat possible!

SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS

CIF B63248629

AUTOVIA DE CASTELLDEFELS, 162, BLOC22 1r B, 08850, GAVÀ

TELÈFONS DE CONTACTE: 630.440.160 / 680.536.836 / 692.834.106

HORARI D’ATENCIÓ: de 9h a 17h

Contacte