Qui som - Créixer Junts
19457
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19457,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Qui som

Des de 2003

Serveis per a la Infància Créixer Junts neix l’any 2003 com un projecte d’auto-ocupació i inicia les seves activitats al 2004.

Està formada per un equip de persones compromeses amb l’educació i la qualitat dirigida a la primera infància.

Créixer Junts

El nostre punt de partida és l’experiència acumulada en la gestió de serveis per a infants de zero a tres anys i les seves famílies.

La nostra experiència es fa present any rere any a diferents comarques de Catalunya, on des d’una mirada de respecte cap a l’infant, gestionem de manera integral els serveis de les Escoles Bressol Municipals d’arreu.

Contacte

El nostre equip gestor

Azucena Linares
Mestra d’educació Infantil, Llicenciada en Pedagogia. Sòcia fundadora de CJ.

Ha participat en el grup 0-3 de l’ICE de la UAB. Ha participat amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en la creació de diverses publicacions pedagògiques. Forma part del consell d’administració de l’Associació Pikler Internacional.

Ha treballat com a professora de Cicles formatius de Grau Superior d’Educació Infantil. Ha conegut les experiències d’altres realitats educatives de diversos països del món: Lóczy (Budapest), Reggio Emilia (Itàlia), Finlandia, entre d’altres. Ha participat en grups de treball per a la Innovació Educativa a l’URL. Va co-dirigir el Màster “Educació i salut en la vida quotidiana”, organitzat per la UB. Ha publicat diversos articles i ha participat en la redacció de documents i guies d’Educació Infantil, publicats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. En els seus inicis va treballar com a educadora, mestra i directora en diferents escoles públiques i privades. Actualment també està finalitzant els Estudis per ser Pedagoga Pikler de la Petita Infància, a través de la Asociación Pikler por los niños.

Llegir més...

Meritxell Piazuelo
Diplomada en Magisteri en l’especialitat d’Educació Infantil per la Universitat de Blanquerna Ramon Llull.

Ha treballat durant més de 12 anys a diferents Escoles Bressol de gestió directa i indirecta. Educadora, mestra, directora i actualment coordinadora pedagògica de CJ.

Esther Prat
Ha treballat des del 2009 com a educadora, mestra i directora, actualment és coordinadora pedagògica de CJ.

Col·labora formant els equips de les escoles bressol i realitza sessions de psicomotricitat preventiva amb famílies. Ha estat membre de la Junta de l’Associació Pikler Hengstenberg.

Esther Carrertero
Titulada en Tècnica Superior en Educació Infantil.

Ha treballat des del 2012 com a educadora a diferents Escoles Bressol de gestió indirecta. Actualment, és coordinadora pedagògica de CJ.

Marta Seguí
Diplomada en Magisteri Educació Infantil per la UAB.

Ha treballat durant més de 10 anys a diferents Escoles Bressol de gestió indirecta, primer com a mestra, després com a coordinadora pedagògica i actualment, com a directora de l'EBM Les Caliues.

Actualment també s’ha especialitzat en realitzar formacions i assessoraments a altres escoles bressol de Barcelona i rodalies. Ha format part de l’associació Pikler-Hengstenberg. Ha col·laborat amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat realitzant algunes Unitats Didàctiques de les noves Orientacions del Currículum d'Educació Infantil. Actualment també escriu articles sobre temes de reflexió en l'educació dels més petits/es. També està realitzant els estudis per ser Pedagoga Pikler a través de la Asociación Pikler por los niños.

Llegir més...

Veronica Guerrero
Mestra d'Educació Infantil.

Ha treballat des del 2006 com a mestra i directora d'Escoles Bressol de gestió indirecta, actualment és coordinadora pedagògica de Créixer Junts.

Ha participat en la creació de projectes educatius per a centres d'Educació Infantil i en l'organització de formacions i jornades pedagògiques per a equips educatius. Al llarg de la seva trajectòria ha estat realitzant els estudis de Pedagoga Pikler de la Fundación Pikler por los niños de Budapest.

Llegir més...

Miriam Gómez
Tècnica en Administració i Finances.

S'encarrega de les tasques administratives de l'empresa així com del control i supervisió dels estats financers. Garanteix l'atenció de les diferents necessitats diàries que sorgeixen als diferents centres.

Núria Coronas
Tècnica en Recursos Humans.

S'encarrega de les tasques de personal. Garanteix l'atenció de les diferents necessitats diàries que sorgeixen als diferents centres.

Michäel Robert
Tècnic de manteniment.

Organitza, gestiona i supervisa els aspectes que fan referència al manteniment ge-neral de les escoles, a la neteja dels centres i al servei de menjador, tot ocupant-se de la formació inicial i continuada del personal.

Víctor Pena
Tècnic de manteniment.

S’encarrega de les reparacions de Manteniment Correctiu a les escoles, així com de la revisió i programació del manteniment normatiu i predictiu de tots els centres.

Els nostres clients

Serveis per a la Infància Créixer Junts es dedica a gestionar Escoles Bressol Municipals, sent els nostres clients les administracions públiques, municipals i comarcals. A més, també treballem per a altres clients privats (entitats, fundacions i famílies), i també fem formació i acompanyament d’infants de 0 a 3 anys.

Parlem?

Parlem?

Si ets un/a professional del sector educatiu que comparteix el nostre model de valors i gestió i vols treballar amb nosaltres, CONTACTA’NS

 

Si ets de l’administració pública i estàs interessat en contractar els nostres serveis: PARLEM!

Pots escriure’ns un correu a:

Et respondrem el més aviat possible!

SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS

CIF B63248629

C/ORENETA 15, 08818, OLIVELLA

TELÈFONS DE CONTACTE: 615.073.179 / 605.855.039

HORARI D’ATENCIÓ: de 9h a 17h

Contacte