Privadesa i Galetes - Créixer Junts
3
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-3,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Privadesa i Galetes

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del previst al Reglament UE 2016/679, i a la Lleu Orgànica 3/2018 de 5 de desembre, de Protecció de Dades, l’informem que les dades personals recavades a la nostra pàgina web formen part de fitxers sota la responsabilitat de SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS, S.LS, amb domicili a Carrer de l’Oreneta, nº 15, d’Olivella (08818), N.I.F. B63248629, i correu electrònic info@creixerjunts.cat, responsable del tractament de les seves dades, amb la finalitat de gestionar les comunicacions realitzades a través de la nostra web. Les dades seran conservades fins a la finalització de la relació a la qual hagi donat lloc la comunicació, i el temps necessari per complir les obligacions legals, i no seran cedides a tercers. L’usuari de la nostra pàgina web té dret d’accés, rectificació,  cancel·lació i oposició, respecte de les seves dades personals, que pot exercir dirigint-se a l’empresa i l’adreça abans indicada. Al subministrar la seva adreça de correu electrònic, l’usuari autoritza el seu ús com a medi de comunicació amb SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS, S.L, comunicació que estarà relacionada directament amb l’atenció sol·licitada per l’usuari i podrà ser revocada  en qualsevol moment mitjançant remissió d’un mail a l’adreça electrònica indicada.


POLITICA DE GALETES

Des de SERVEIS PER A LA  INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS, S.L. l’informem   que la nostra pàgina web utilitza galetes per analitzar la navegació d’usuaris.

Cookie o galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador  en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar la informació sobre hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma  com utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari.

El navegador de l’usuari memoritza galetes  al disc dur  només durant la sessió actual ocupant un espai de memòria mínim i  sense perjudicar l’ordinador. Les galetes no contenen  informació personal específica, i la majoria  s’esborren del disc dur  en finalitzar la sessió de navegació (les anomenades galetes de sessió).

La majoria de navegadors accepten com a estàndard  les galetes i, amb independència de les mateixes, permeten o impedeixen  als ajustos  de seguretat les galetes temporals o memoritzades.

Sense el seu exprés  consentiment –mitjançant l’activació de les galetes al seu navegador– SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS, S.L. no enllaçarà a les galetes les dades proporcionades.


Quins tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

– Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació  en una  pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en  aquesta existeixin com, per exemple, controlar el  trànsit i la comunicació de dades, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o  bé compartir continguts  mitjançant les xarxes socials.

– Galetes de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris al terminal de l’usuari  com per exemple, la llengua, el tipus de navegador a través del que s’accedeix al servei, la configuració regional des d’on accedeix al servei, etc.

– Galetes d’anàlisi: Són aquelles que bé tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi  estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això  s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim.

– Galetes de tercers: La Web de SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS, S.L. pot utilitzar serveis de tercers que, per compte de SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS, S.L., recopilessin informació amb finalitats estadístiques, de l’ús  de la pàgina per part de l’usuari i per a la prestació d’altres serveis relacionats amb l’activitat del Website i altres serveis d’Internet.

En particular, aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units amb seu central en  1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d’aquests serveis, aquests utilitzen  galetes que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP de l’usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats a la Web Google.com. Incloent la possible transmissió d’aquesta informació a tercers per raons d’exigència legal o quan aquestes terceres  processin la informació per compte de Google.

L’usuari accepta expressament, en utilitzar aquesta pàgina, el tractament de la informació recaptada en la forma i amb les finalitats anteriorment esmentades. I així mateix reconeix conèixer  la possibilitat de refusar el tractament d’aquestes dades o informació refusant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada amb aquesta finalitat al seu navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de galetes  al seu navegador pot no permetre-li l’ús ple de totes les funcionalitats del Website.

Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal•lat  al seu ordinador:

Firefox, Chrome, Explorer, Safari y Opera

Si té qualsevol dubte sobre aquesta política de galetes, pot contactar amb SERVEIS PER A LA INFÀNCIA CRÉIXER JUNTS, S.L. a info@creixerjunts.cat