Presentació de "LES 4" - Créixer Junts
21637
post-template-default,single,single-post,postid-21637,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Presentació de «LES 4»

Presentació de «LES 4»

“LES 4” és un grup de formadores i assessores de mestres d’educació infantil, amb el qual pretenem aportar les nostres reflexions sobre temes concrets, amb la fi que puguin contribuir en projectes pedagògics d’educació infantil. Comptem, a més, amb altres professionals a qui, a vegades, consultem la seva visió sobre alguns temes. 

Aquestes reflexions poden formar part de les que ja es plantegen alguns mestres o equips de mestres d’infants petits a l’hora de decidir sobre criteris a la seva escola. 

La nostra intenció és sumar-nos a aquestes reflexions, no pas de manera prescriptiva ni de forma concloent, sinó per deixar aquests temes aclarits però oberts a futures innovacions per part de les mateixes escoles i també per part nostra. 

Amb aquesta proposta aspirem a facilitar la creació de documentació per a les escoles, a fi de contribuir a l’elaboració del seu projecte viu, que quedarà a disposició dels nous mestres i de les famílies. 

La forma de publicar-les serà, d’entrada, a partir de diferents llocs web: 

Esperem contribuir en l’educació de la petita infància i, a més, poder rebre sol·licituds sobre altres temes i també criteris elaborats per part de les escoles. 

Les 4, 

les4.rman@gmail.com

No Comments

Post a Comment