Trobada Pikler Internacional - Créixer Junts
21817
post-template-default,single,single-post,postid-21817,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Trobada Pikler Internacional

Trobada Pikler Internacional

Benvolgudes i benvolguts, 

Volem compartir  amb tots i totes vosaltres una de les trobades més interessants en les quals Serveis per a la Infància Créixer JuntsEdugest Formación Educativa va tenir el plaer de participar, ja que formem part de la Junta d’Administració de l’Associació Pikler Internacional. Com sabeu, tenim una relació molt especial amb l’Institut Pikler Por Los Niños, i ens mantenim en contacte contínuament per seguir aprenent i participant de la base de l’Aproximació Pikleriana. 

Durant el mes de juny del 2019, vàrem tenir el plaer de fer una de les trobades bianuals amb els membres de l’organització del consell d’administració de Pikler Internacional, que està format per representants de molts països (Bèlgica, Suïssa, França, Itàlia, Estats Units, Mèxic, País Basc, etc.) vàrem poder organitzar i parlar de temes com: les aportacions de cada territori en relació amb l’educació, l’organització del 75è aniversari de l’obertura de l’orfenat, o les formacions que es realitzen a cada país. És un plaer compartir amb vosaltres un vídeo dels participants i una foto de tots els membres de l’Associació, que esperem, puguem veure ben aviat, un cop sortim de la difícil situació global que estem vivint.

Gràcies a tots i totes, seguim units i ara més que mai, evolucionant cap a un major respecte cap als infants!

Tags:

No Comments

Post a Comment