Bárbara Pañeda i la transició alimentària. Què és Nutres? - Créixer Junts
21876
post-template-default,single,single-post,postid-21876,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Bárbara Pañeda i la transició alimentària. Què és Nutres?

Bárbara Pañeda i la transició alimentària. Què és Nutres?

Entrevista d’Espacioc a Bárbara Pañeda socia fundadora de NUTRES (Nutriendo Escuelas) des d’on acompanya, facilita, gestiona els processos, els menjadors escolars, per a què siguin Eco-menjadors Saludables, Sostenibles i Educatius. Tot això a través d’una línia de treball emmarcada en l’Alimentació Conscient i la consolidació d’un teixit social que l’acompanyi. Desenvolupa tot un projecte que és primordial, la Promoció de la Salut en el que tots els actors implicats prenen part per dur a terme un canvi en el paradigma.

Aquest canvi de paradigma és necessari, i ara més que mai el podem veure perquè l’ésser humà, com a ésser viu, forma part de l’entramat d’aquest lloc on vivim, que li diem planeta terra, i necessita desenvolupar-se de forma harmònica i aquesta harmonia, entre moltes d’altres coses, la donarà la forma en què ens alimentem, com produïm, com comprem i on comprem.

Entrevista sencera

No Comments

Post a Comment