Protocols Covid-19 - Créixer Junts
21823
post-template-default,single,single-post,postid-21823,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Protocols Covid-19

Protocols Covid-19

A causa de la situació que hem viscut els últims mesos i la decisió per part dels Ajuntaments de l’obertura d’algunes de les escoles bressol hem redactat uns consells que, seguint els protocols que han enviat les autoritats pertinents, aporten eines al detall sobre la vida dins de la llar. L’objectiu principal és intentar reduir al màxim els contagis sense perdre de vista la nostra tasca educadora de respecte envers les necessitats dels infants.

Entenem que cada llar ha d’adaptar els consells a les característiques pròpies de cadascuna de les escoles bressol i pensem necessari tenir-los escrits i compartir-los amb les famílies i el personal dels centres per a què puguin expressar els seus dubtes i neguits.

Ara caldran moltes més mesures i esforços respecte a la higiene dels espais i de les persones de la comunitat educativa. És molt important que es defineixin i concretin les tasques que duran a terme cadascuna de les famílies i l’equip educatiu, doncs més que mai no podem improvisar. Creiem convenient marcar uns horaris concrets per a cada família tant per a l’hora d’entrada com per a la de sortida. Cal intentar minimitzar el nombre d’adults i infants que estaran junts, per tant hem d’evitar espais comuns on es trobin criatures de grups diferents, famílies i també que hi hagi més de dos adults que no siguin els referents de cada grup d’infants. Cal ser conscient que la reobertura de les llars suposarà un període d’una nova acollida dels infants.

No Comments

Post a Comment