Conveni de col·laboració amb la Universitat de Brasil - Créixer Junts
21880
post-template-default,single,single-post,postid-21880,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Conveni de col·laboració amb la Universitat de Brasil

Conveni de col·laboració amb la Universitat de Brasil

Des de Serveis per la infància créixer junts estem molt contents d’informar-vos que hem signat un conveni de col·laboració amb la Universitat de Brasil concretament amb (Cfei) Centro de formación de educadores de investigación infantil y cuidado infantil.

Cfei creat en 2017, va sorgir de la unió de dos grups de recerca (Centre d’Estudis i Recerca sobre Educació Física per a Nens creat en 2008 i Grup d’Estudis i Recerca sobre Processos Educatius de Children in Contexts, creat en 2010) amb la intenció d’expandir i aprofundir el coneixement en l’àrea d’educació infantil en diferents contextos de pràctiques socials i en l’àrea de capacitació docent, especialment aquells que treballen amb nens.

També està avançant cap a la formalització i l’enfortiment d’aliances de col·laboració amb grups de recerca d’altres IES a nivell nacional i, a mitjà termini, en la cerca de socis internacionals. El Centre està situat en el Departament d’Educació Física i Motricitat Humana (DEFMH) i compta amb mestres en l’àrea d’Educació Física, Pedagogia i Música. Les seves activitats involucren a les comunitats internes (de pregrau i postgrau) i externes (docents, pares, etc.) en l’àmbit de la recerca, l’extensió i l’ensenyament.

Aquí teniu la seva Web i el Facebook on van pujant articles i entrevistes molt interessants. Ja us anirem informant de tots els projectes que anem fent amb ells!!

Conveni de col·laboració

No Comments

Post a Comment