Carta oberta a favor de la petita infància - Créixer Junts
21928
post-template-default,single,single-post,postid-21928,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Carta oberta a favor de la petita infància

Carta oberta a favor de la petita infància

Benvolgudes i benvolguts,

Com sabeu, les 4 estem en constant reflexió sobre la petita infància i els seus drets.

Darrerament hem dedicat les nostres trobades a crear una carta oberta per tal de fer-la arribar a diferents entitats, entre elles el Parlament de Catalunya, les universitats, els sindicats, les patronals…

Carta oberta a favor de la petita infància

1 Comment

  • Lucia Villagrasa navares

    10.07.2020 at 21:20 Responder

    Aquesta carta tan plena del contingut essencial para la primera infància m ha emocionat, les impressions d aquests primers anys,quan són massa durs es refugien al subconscient i durant el resta de la vida van picant per sortir….Aquesta carta hauria de ser un real decret tan debò algú pugui plorar de dolor al sentir el que estem fent als nostres nens/és.

Post a Comment