Col·laboració Internacional Seminari Internacional de professionals d'Educació Infantil - Créixer Junts
22008
post-template-default,single,single-post,postid-22008,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Col·laboració Internacional Seminari Internacional de professionals d’Educació Infantil

Col·laboració Internacional Seminari Internacional de professionals d’Educació Infantil

Tenim el plaer d’informar-vos que Serveis per a la Infància Créixer Junts i Edugest Formación Educativa, va tenir l’oportunitat de participar juntament amb les Universitats de Sao Paolo de Brazil i Roma3 d’Itàlia en el SEMINARI INTERNACIONAL DE PROFESSIONALS DE L’EDUCACIÓ INFANTIL: Marc comparatiu entre Brasil, Itàlia i Espanya. 

En el seminari es van poder compartir diverses experiències en relació amb l’itinerari que educadors, educadores i mestres fan als diversos països esmentats, per poder exercir l’acompanyament a les criatures en escoles infantils de 0 a 6 anys.

A banda de presentar els itineraris educatius (universitaris i tècnics), també es va voler fer esment a la història de cada país en termes d’educació i també es van presentar les pràctiques educatives, organitzatives i sanitàries actuals en relació amb l’emergència sanitària sobrevinguda per la COVID19.

Va ser molt interessant poder compartir coneixements, experiències amb altres països, i poder aprendre les diferents casuístiques de regions tan diferents com Itàlia i Brasil. N’estem molt satisfetes!

Aquesta col·laboració seguirà en el futur, així doncs,  esperem poder-vos seguir informant!

No Comments

Post a Comment