Bones pràctiques en l'Aproximació Pikleriana - Créixer Junts
22046
post-template-default,single,single-post,postid-22046,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Bones pràctiques en l’Aproximació Pikleriana

Bones pràctiques en l’Aproximació Pikleriana

Ens complau informar-vos que Serveis per a la Infància Créixer Junts va participar aquest dissabte a un seminari organitzat per l’Associació Pikler Internacional (www.piklerinternational.com), on es van mostrar bones pràctiques en relació amb l’Aproximació Pikleriana, des de diferents països del món. Hi van participar organitzacions de tot el món: Estats Units,  Xile, França, Austràlia, Xina, Bèlgica, Holanda i com a representació de Catalunya i l’Estat Espanyol, nosaltres vàrem poder tenir l’honor de presentar la gestió de les escoles a Catalunya com a model en relació amb la mirada d’Emmi Pikler, i concretament vàrem presentar l’experiència de l’EBM LA BARQUETA, del Masnou, on l’equip fa una feina preciosa de respecte cap als infants.

Va ser una trobada molt interessant i enriquidora on vàrem poder veure les realitats d’altres escoles, i sobretot de grups de famílies que es dinamitzen en altres països. Entre totes, construïm un món millor per a les criatures!

Tags:
,

No Comments

Post a Comment