Encara queden places lliures al curs de cures a Madrid! No us ho penseu! - Créixer Junts
22062
post-template-default,single,single-post,postid-22062,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Encara queden places lliures al curs de cures a Madrid! No us ho penseu!

Encara queden places lliures al curs de cures a Madrid! No us ho penseu!

Del 26 al 30 de juny (dissabte i diumenge inclosos) es realitzarà a Madrid el curs «Cultura i cures piklerianes», un dels cursos bàsics dins del sistema oficial de formació de la Fundació Lóczy pels nens de Budapest (https://www.pikler.hu). Serà un curs de 35 hores, en horari de 9 a 17 hores. El lloc on es durà a terme encara està per concretar.

En aquest curs parlarem sobre la importància de les cures físiques atentes i respectuoses, a més d’altres aspectes menys coneguts de la pedagogia Pikler com el desenvolupament del comportament social del nen/a i les característiques d’una comunicació respectuosa.

Subratllarem la importància de la qualitat de les cures quotidianes (canvi de bolquer, vestir i desvestir, el menjar, etc.) en relació amb la formació de l’autoimatge del nen/a i la seva necessitat d’inclinació. Amb l’anàlisi de videoenregistraments de l’Institut Pikler els/les participants podran observar com els bebès i nens/as petits expressen les seves necessitats, i què aprenen en aquestes situacions de l’adult i sobre si mateixos. Parlarem sobre els elements particulars de la relació pares i mares-fills i filles, i la relació educador/a-nen/a.

Continguts: Les situacions de cura personalitzades a l’escola infantil: la qualitat del cuidat – Llibertat de moviment en el canviador: una clau de la cooperació
– La ruta del bebè des de la lactància en menjar autònom
– Situacions peculiars i difícils en el menjar

Les persones que estigueu interessades a participar en aquest curs ens heu de facilitar la següent informació, al correu electrònic formacionedugest@gmail.com:

Nom i cognoms

DNI

Domicili

E-mail

Professió- Estudis

Treball actual

Formació Pikleriana

Una vegada tinguem la vostra inscripció, en el termini d’uns dies, us informarem si heu estat admesos en el curs. Us enviarem un correu electrònic de confirmació en el qual us detallarem com s’ha d’efectuar el pagament.

El preu del curs és de 750 €.

Esperem rebre notícies vostres!

No Comments

Post a Comment