Conversa amb Rosa Vidiella a la Revista Infància - Créixer Junts
22101
post-template-default,single,single-post,postid-22101,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Conversa amb Rosa Vidiella a la Revista Infància

Conversa amb Rosa Vidiella a la Revista Infància


Rosa Vidiella va contribuir a construir les primeres escoles infantils, va treballar en el Patronat de l’Ajuntament de Barcelona i ara és formadora i assessora de mestres d’educació infantil. En aquesta conversa Rosa Vidiella reflexiona sobre temes concrets que ajuden a elaborar projectes d’educació infantil.

«Mai de manera concloent, sempre oberta a les futures innovacions que aportin les escoles, treballa en projectes vius, que es posen a la disposició dels nous mestres i de les famílies. Per sobre de tot, la nostra formació es va anar ampliant a partir de l’observació dels nens i de les reunions i reflexions de l’equip. És molt enriquidor descobrir moments de les criatures que ens resulten genuïns, que són les respostes que tenen abans de ser culturitzats. Les criatures van construint el seu saber partint del que elles mateixes experimenten a través del tanteig. Només l’afinada observació del que fan els nens i nenes, i la posterior reflexió amb l’equip de mestres, ens poden anar portant pel bon camí d’una presència elaborada i compartida»

Montserrat Fabrés, mestra, formadora i assessora d’equips d’escoles 0-3. Azucena Linares, mestra, pedagoga i gestora d’escoles 0-3. Núria Ferrando, fisioterapeuta pediàtrica psicomotricista i assessora d’equips d’escoles 0-3.

Podeu trobar l’article a la revista infància número 190. @rosasensatassociacio

No Comments

Post a Comment