Curs Observacions 2n Nivell Lóczy - Créixer Junts
22135
post-template-default,single,single-post,postid-22135,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Curs Observacions 2n Nivell Lóczy

Curs Observacions 2n Nivell Lóczy

El mètode observacional utilitzat en l’Institut Pikler és un element crucial de l’aproximació pikleriana. L’observació és la clau per a comprendre el comportament del bebè i de l’infant petit. L’observació és l’instrument que ens permet seguir de prop el seu desenvolupament i ajustar-nos a les seves necessitats individuals. Una observació puntual informa l’adult de la manera en què ha d’acompanyar a cada infant i estructurar l’entorn per a facilitar un òptim desplegament dels següents passos del seu desenvolupament.

En aquest curs tractarem la teoria i pràctica del mètode observacional Pikler, els participants podran desenvolupar la seva competència en aquest terreny.
S’analitzaran videoenregistraments presos en l’Institut Pikler, l’Escola Infantil Emmi Pikler i a entorns familiars.

IMPARTIT PER LES FORMADORES DE LA CASA PIKLER. Amb el suport de la Casa Pikler de Budapest.

Continguts: La importància de l’observació en el desenvolupament primerenc – El desenvolupament de les capacitats observacionals de l’educadora – El paper de l’observació durant l’adaptació – L’observació de l’activitat autònoma: què hem de buscar en el joc del bebè i de l’infant petit – Com la documentació ajuda a percebre i viceversa – Com compartim les nostres observacions amb les famílies.

NOTA IMPORTANT: Per a poder realitzar-ho és condició indispensable tenir realitzats els 3 cursos bàsics de primer curs: CURES, MOTRICITAT i JOC.

DATES: Del 27 d’octubre a l’1 de novembre de 2022
PREU DEL CURS SOCIS: 550€
PREU DEL CURS NO SOCIS: 625€
LLOC: Estella (Navarra) PLISTI-PLASTA ESPAI FAMILIAR
INSCRIPCIÓ: Escriure a eh@piklerloczy.org

Places limitades: 18 places. Encara queden places lliures! Per a fer la inscripció escriure a eh@piklerloczy.org i les places s’adjudicaran per ordre de sol·licitud.

Més informació a la seva web

No Comments

Post a Comment