Pikler Pedagogy Past and Present - Una nova col·lecció digital d'articles - Créixer Junts
22490
post-template-default,single,single-post,postid-22490,single-format-standard,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Pikler Pedagogy Past and Present – Una nova col·lecció digital d’articles

Pikler Pedagogy Past and Present – Una nova col·lecció digital d’articles

Us volem informar de l’últim projecte de la Casa Pikler, que té com a objectiu facilitar l’accés internacional als articles antics i nous de la Casa Pikler. Una nova col·lecció digital d’articles que es publicarà trimestralment. Els dos primers volums (primavera i estiu de 2023) ja estan acabats i podeu adquirir-los en la Pikler Shop, en la secció d’articles descarregables. En cada col·lecció es publicaran 3 articles en tants idiomes diferents com traduccions autèntiques tinguin.

Els articles de cada número són seleccionats acuradament pels membres de l’Equip de Publicacions, entre els quals es troben autors de renom i coneixedors de la Literatura Pikler. Per a cada número trien per a la seva publicació alguns dels manuscrits més interessants dels Arxius Pikler i dels escrits metodològics de Pikler.

El primer i segon volum de la Col·lecció d’Articles es poden trobar en la Pikler Shop. Amb cada compra doneu suport al treball de l’Escola Pikler i contribuïu a la realització d’altres publicacions com aquesta.

No Comments

Post a Comment